WP_20160804_037

Ajankohtaista

Kotiseutumuseo on jälleen avoinna heinäkuun sunnuntait klo 12-15 sekä Löylypäivillä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-15

VAPAA PÄÄSY!

Löylypäivillä museolla ohjelmassa

• Riukuaita-työnäytöksiä
  • Vanhan esikuvan mukaan rakennetun isopyöräisen polkupyörän testausta
  • 4H- kahvila
  • Kepparikisat lauantain klo 13 alkaen
  • Paljon katseltavaa uusitussa kivimakasiinin näyttelyssä, kirkkotalleissa, Jokisen talossa sekä Eskelän aitan kesänäyttelyssä (Raimo Salosen piirroksia)
Jokisen kamarissa kuunnellaan pyhäaamun ohjelmaa radiosta.

IMG_20170601_174408

Museomäen kivimakasiinin näyttelyä järjestellään tänä kesänä uudelleen. Tervetuloa tutustumaan uusittuun näyttelyyn heinäkuun sunnuntaisin klo 12–15!

***************************************************************************************************

Toinen_paaty

Hakalan torppa on avoinna järvipyöräilysunnuntaina 28.5.2017 klo 9–14. Tervetuloa tutustumaan omavaraistaloudenajan elämään ja vanhoihin maatalouskoneisiin!

Hakalan torppa sijaitsee osoitteessa Kuljuntie 429.

Tupa

Lapin Tl kotiseutumuseo on siirtynyt talviaikaan. Museoon pääsee edelleen tutustumaan, sillä olemme avoinna sopimuksen mukaan.

WP_20160831_005